De leukste kerstartikelen van het jaar op een rijtje

Dit artikel is onderdeel van: Standaard gepubliceerd op: 22/11/2022

De leukste kerstartikelen van het jaar op een rijtje Kerst staat weer voor de deur, dat wilt zeggen dat je jouw huis weer op en top kan versieren. Tegenwoordig willen we steeds meer en sneller de kerstversiering in huis halen. Toch kiezen veel mensen er voor om na Sinterklaas te starten met de versieringen, zeker wanneer je een gezin thuis hebt. Om je goed voor te bereiden op kerst dit jaar hebben we deze blog geschreven. Hier zijn enkele van de beste kerstartikelen die je dit jaar kunt kopen:

1. Kerstverlichting

Een must voor elke winter! Zonder kerstverlichting hoor je er simpelweg niet bij! Versier je tuin met leuke flikkerende kerstverlichting om je buren gek te maken.

2. Een prachtige krans voor je voordeur.

In Amerika zien we dat kransen aan de deur heel normaal is, terwijl wij dat in Nederland veel minder gebruiken. Koop dit jaar eens een leuke kerstkrans.

3. Een feestelijke slinger om over je schoorsteenmantel te draperen.

Heb je een schoorsteen, dan doe je er goed aan om een mooie slinger te kopen. Laat je adviseren in de winkel om hier nog andere leuke accessoires bij te kopen.

4. Kerstbomen: echt of nep?

Als je geen kerstboom neemt dan doe je eigenlijk niet echt mee met kerst. Maar kies je voor een kunstboom of een echte? Steeds meer mensen kiezen voor een kunstboom omdat dit minder rommel geeft.

5. Kussens en dekens met een kerstthema voor op de bank of het bed.

Hoe leuk is het om alle accessoires in de woonkamer te vervangen voor echte kerst artikelen? Vervang dus je kussens voor de komende maand eens met leuke kerstman kussens en dekentjes.

6. Een vrolijke kerstmanfiguur

De kerstman mag natuurlijk niet ontbreken in je huis. Koop daarom een houten kerstman of andere leuke kerst gerelateerde poppetjes om je huis op te vrolijken.

7. Kerstversiering zoals kaarsen, ornamenten en adventskalenders.

Nu de stroom duurder is dan voorgaande jaren is het leuk om wat meer gebruik te maken van kaarsen. Ook doe je er goed aan om een leuke en bijzondere kersthanger in je boom te maken. Hiermee maak je echt een unieke statement. Versier je boom zoals jij het wilt.

Geniet van kerst

Wat je dit jaar ook kiest om je huis mee te versieren, zorg dat je er plezier in hebt met je vrienden en familie! Dat is tenslotte waar de feestdagen om draaien. Vrolijk kerstfeest!